Παιδικό Τμήμα

Η καλή όραση των παιδιών σας είναι σίγουρα βασική προϋπόθεση επιτυχίας στο σχολείο. Όταν η όραση του παιδιού υστερεί, υστερεί και η σχολική του επίδοση. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη έως και 25% των παιδιών έχουν προβλήματα όρασης που επηρεάζουν την μαθησιακή τους ικανότητα.

Τα μάτια μας είναι από τα πιο ευαίσθητα όργανα του σώματός μας και θα πρέπει να τα προστατεύουμε από τον ήλιο, φορώντας απορροφητικά γυαλιά, από τους τραυματισμούς και τα εγκαύματα. Τα παιδιά πρέπει να φοράνε γυαλιά ηλίου και μάλιστα με μεγαλύτερη σχολαστικότητα από ό,τι οι ενήλικοι, από την ηλικία του 2 έτους.

Για όλους αυτούς τους λόγους δημιουργήσαμε έναν χώρο μοναδικό όπως το δικό σας Παιδί. Με μεγάλη ποικιλία σκελετών Ηλίου κ Οράσεως και με γνώμονα τις ανάγκες του και τις επιθυμίες του. Όπως η σειρά προϊόντων Junior της Essilor αναφέρεται σε παιδιά και εφήβους ανάλογα με τις συνήθειες τους. Οι νέοι εξελιγμένοι φακοί είναι λεπτοί, ελαφριοί, ανθεκτικοί και προσφέρουν προστασία από την UV ακτινοβολία. Συνδυαζόμενοι με τις κατάλληλες επιστρώσεις μπορούν να προσφέρουν τη μέγιστη διαύγεια, άνεση, προστασία και ευχρηστία στους νέους διοπτροφόρους.

Αντιμετωπίστε τα παιδιά σαν μικρούς ενήλικες και δώστε σημασία στις επιλογές τους.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ στον κόσμο των γυαλιών, του πιο χρήσιμου και λειτουργικού “εργαλείου”.

kids-section

Αυτό είναι ένα δοκιμαστικό κατάστημα για δοκιμαστικούς σκοπούς — καμία παραγγελία δεν θα ολοκληρωθεί. Απόρριψη